Billig rygestop med e cigaret

e cigaret i god kvalitetØnsker du at stoppe med at ryge? Mulighederne er uendelige, og det behøver hverken at være svært eller at koste en formue

Der kan være mange grunde til at man i sin tid startede med at ryge og der kan lige såvel være mange grundet til at ville ønske at stoppe igen. Måske ønsker du at stoppe, fordi rygningen er begyndt at sætte sit præg på helbredet eller fordi priserne på cigaretter er konstant stigende. Det kan også være opfordringer fra familiemedlemmer eller venner. Måske er du træt af at tøjet lugter af røg eller tænderne er misfarvede. Uanset hvad grunden er, findes der mange muligheder, der kan hjælp dig til at sætte en stopper for det, én gang for alle.

En kold tyrker

Tit er det en bestemt begivenhed, der får folk til at bestemme, at de ikke vil ryge mere. Ofte er denne begivenhed nytårsaften, hvor nytårsforsættet er meget klart – fra i morgen af, ryger jeg ikke mere. En kold tyrker som denne, er ikke altid den mest holdbare løsning, da trangen meget hurtigt vil blive meget stor. I stedet har det mange gange vist sig, at være mere effektivt at trappe stille og roligt ned. I takt med at den mindskede rygning mærkes både i form af et bedre helbred, men også flere penge på kontoen, stiger motivationen for at fortsætte med at ryge mindre – i sidste ende måske stoppe helt!

Hypnose eller terapi

De, som er faste rygere ved udmærket godt hvor svært det er at stoppe og det er ikke altid at det er lettest at gøre alene. I stedet findes der mange grupper eller kurser, som er til for det formål at samle en masse med det samme ønske om at stoppe rygningen. Denne form for gruppeterapi har ofte vist sig at være utrolig effektiv og det er derfor stadig en populær form. Her gives en masse gode råd til fortsæt at lade vær med at ryge og tit gives også et hypnosebånd, som også bevirker til at stoppe og fortsat stoppe.

En e cigaret

Det helt nye skud på stammen er en e cigaret. Denne består af tre dele, som sammen genererer damp uden nogen som helst skadelige stoffer. Den skal altså stadig ryges, men i stedet for kun én gang, kan den bruges flere gange og den hjælper markant til et bedre helbred. En e cigaret er ny på markedet og hvis du er interesseret i at læse mere om den kan du hurtigt klikke dig ind på www.smartsmoke.dk og finde en e cigaret der passer til dine behov. På denne hjemmeside finder du også diverse tilbehør, der kan hjælp dig med at gøre rygestoppet nemmere og sjovere. Bare det at den kan bruges flere gange gør det meget sjovere at stoppe, da du på lang sigt sparer en masse penge ved ikke at købe det ene karton cigaretter efter det andet. Plus dette har dampen fra en e cigaret ingen lugt og du slipper dermed for tøj og ånde, der lugter af røg! Flere fluer med ét smæk!

Disclaimer

Skriv en kommentar