Da jeg ødelagde min HTC

Jeg vil, fortælle kort om hvordan det gik fra at være en fantastisk dag, til en endnu bedre dag, til en skidt dag, til en forsat fantastisk dag!

Det startede med at mine forældre købte den nye HTC til mig. Se, dette var en dejlig følelse, og da jeg nyder oplevelsen ved at tage billeder, var det lige nøjagtig det jeg ville få dagen til at gå med. Den nye HTC er spækket med nye og teknologiske redskaber for at forbedre dine billeder mest muligt – og dette var også grunden til at det lige blev dén telefon. Jeg bor i Blokhus, så stranden er et oplagt valg når jeg beslutter mit for at tage billeder. I kan nok allerede nu regne ud, hvor vi er på vej hen.. Vand +  ny HTC – og sådan gik også.

Jeg slyngede forventningsfuldt min splinter nye HTC ud af lommen, men i min glæde rev jeg for hårdt. Da den landede i vandet samlede jeg den op, og håbede at 5 sekunders reglen også gjaldt for telefoner. Og til min overraskelse var der intet galt med den. En følelse af lettelse bølgede naturligvis ind over mig – indtil 2 minutter senere hvor den gik ud, og nægtede at starte igen.

Det værste var selvfølgelig, at skulle fortælle det til mine forældre. Hele tiden huskede jeg på hvad mit hovedargument skulle være – den kan jo repareres.

Dette punkt var det dårlige på dagen, hvis i skulle være i tvivl. Efter samtalen, som jeg ikke finder det nødvendigt at uddybe, måtte vi til reparation med min nye, men højt elskede telefon. Vi fandt hurtigt et passende sted, og satte derefter kurs derhen. Min far kørte tilpas stærkt som et resultat af vrede og tidspres da de snart lukkede. Til vores store lettelse kunne min HTC godt repareres – selv efter han havde sagt, at det nok blev en udfordring. Så ja, dagen endte alligevel med at være god. Prisen for reparation af min HTC måtte jeg selv betale, men den var bestemt også overkommelig.

Disclaimer

Skriv en kommentar