Gider ikke alt for svære quiz spørgsmål

I næste uge skal jeg på weekend med min fætter. Vi skal have vores kærester med og der skal helt sikkert spilles en masse forskellige spil. Desværre er min fætters kæreste ikke så meget for at spille kort, så vi kan ikke spille poker og 500, som vi plejer. Det bliver nok nogle quiz spil af en eller anden slags.

Jeg kan godt lide at spille spil med forskellige slags spørgsmål. Jeg gider bare ikke nogle af de der quiz spil, for spørgsmålene er alt, alt for svære. Det giver bare ikke den samme gode spillestemning, synes jeg.

Det er ikke fordi jeg selv er møgdårlig til at svare på de svære spørgsmål – eller jo, det er jeg jo. Men det er ikke kun det, der irriterer mig. Det er lige så irriterende, når alle de andre får alt for svære spørgsmål og skal sidde rigtig, rigtig længe og tænke over svaret. Hele spillet går jo i stå, mens de tænker og tænker.

I stedet for kunne jeg godt tænke mig, at de bare sprang ud i det og gættede. Når nu de alligevel ikke har nogen som helst anelse om det rigtige svar. Men nej, sådan er de ikke, dem jeg spiller med. Jeg kan både nå at gå på tønden, hente øl, lufte hunden (hvis jeg havde en) og bage småkager, mens de tænker over svaret på et quiz spørgsmål, som bare er alt for svært.

Det er da møg irriterende. Nogle gange får jeg bare helt lyst til at foreslå, at vi spiller et børnespil med nemme quiz spørgsmål i stedet for, så vi kan komme videre. Men det gider de andre ikke. Jeg tror sgu, jeg sniger mig til at Google spørgsmålene på min iPhone næste gang, så jeg får svarene. Så kan jeg få spillet til at gå lidt hurtigere, ved at give dem, der skal svare, to eller tre valgmuligheder, så vi kan komme videre.

Disclaimer

Skriv en kommentar