Flere og flere får øjnene op for fodboldgolf

Når det gode vejr endelig kommer, så er der også rigtig mange, som leder efter sjove og hyggelige aktiviteter at lave udenfor. Man sidder gerne og drikke morgenkaffen ude på terrassen og man tager gerne på flere lange gåturer – men hvad er der ellers af sjove aktiviteter, som man kan lave i det gode vejr, måske endda med hele familien?

Noget, som flere og flere faktisk er begyndt at få øjnene op for, er fodboldgolf. Hvis man endnu ikke har hørt om det, så er det faktisk så simpelt, at det er en blanding af golf og fodbold. Selve formatet og reglerne minder lidt om golf, fordi man skal have en bold i hul, men golfbolden er bare skiftet ud med en fodbold og i stedet for at bruge en kølle til at slå med, sparker man til bolden ligesom i fodbold.

Udendørs aktiviteter er sjove og sunde

En af grundene til, at der er flere og flere, som kaster sig ud i at afprøve fodboldgolf, kunne meget vel være, at det er en aktivitet, som netop foregår ude i det fri. Det er rigtig sjovt at lave den slags aktiviteter, hvor man kan brede sig godt ud i det fri, og derudover er det også bare rigtig sundt for hovedet at bruge meget tid udenfor.

At prøve fodboldgolf er derfor en aktivitet, som er helt oplagt til de dejligt lune dage, hvor man bare bliver nødt til at komme udenfor og nyde det fantastiske vejr. Og så er det lidt sjovere end bare at ligge i sin havestol og slappe af. Der skal ske noget!

Perfekt for hele familien

En anden grund til, at der er flere og flere, som er begyndt at blive helt pjattede med fodboldgolf, er, at der er en aktivitet, som faktisk er rigtig god, hvis man gerne vil samle hele familien om noget hyggeligt. Både reglerne og selve spillet er så simpelt, at personer i mange forskellige aldre sagtens kan være med samtidig. Egentlig er det jo bare at sparke lidt til en bold, og det er altså ikke noget, der kræver de vildeste evner inden for hverken fodbold eller golf.

Så hvis man i et godt stykke tid har været på udkig efter nogle hyggelige aktiviteter til en udflugt, hvor man både kan have den lille 4-årige med og gamle bedstefar, så er fodboldgolf et hyggeligt bud. Så kan man altid selv bestemme, hvor meget man vil være med, og hvor meget man vil gå op i det.

Undersøg mulighederne for fodboldgolf i nærheden

Så lyder fodboldgolf ikke meget sjovt, hvis man lige mangler en lille eftermiddagsaktivitet? Hvis du synes det, så er det faktisk bare med at finde er sted, som f.eks. Nymarksminde, hvor der er mulighed for at spille. Fordi der netop er flere og flere, der har fået øjnene op for det, så bliver det også langsomt mere og mere udbredt. Så du skal nok finde et sted og spille fodboldgolf, som ikke ligger alt for langt fra dig.

Disclaimer

Skriv en kommentar