Mosegrise?

Har du opdaget skud og hulgange på græsplænen, så er der højst sandsynligt tale om at du har fået en græsglad gæst i haven.  Det kan enten være en mosegris eller en muldvarp som der er på besøg. Og de bliver meget gerne hængende. Mosegrise kaldes også for vandrotter men der er tale om samme væsen til trods for de forskellige betegnelser.

Tegn på angreb

Hvis du først begynder at se blomsterløg eller en nyplantet hæk der går ud, så er der tale om mosegrisen og ikke muldvarpen. Men helt konkret for at få styr på den mosegris eller rotte så bruges de samme midler som bruges ved muldvarpe. Mosegrisen bekæmpes enten ved hjælp af giftpiller som tildækkes nede i skuddene, og derefter spredes rundt i kanalerne. Den anden løsning er ved brug af en muldvarpemaskine, som også måske er den mest effektive løsning. Med denne maskine pumpes kulilte ned gennem skuddene og rundt i kanalerne, som på meget kort tid dræber alt liv i skudgangene. En sådan behandling kan udføres problemfrit for både skadedyrsteknikeren men også uden bøvl for dig som har ejendommen med de ubudne gæster.

Kulilte eller gas

Behandlingen med kulilte eller muldvarpegas er primært tilrettelagt de haver med skud fra mosegrisen som Denne behandling af mosegris kan bestilles her hvis problemet er akut eller hvis du blot ingen tolerance har for mosegris eller muldvarpe. Bekæmpelsen udføres ved en enkelt behandling, som ved et normalt parcelhus med en have på op til 1000 kvm runder op i 1900kr plus moms. Det er slet ikke unormalt at have mosegris eller muldvarpe, og specielt i tættere nabolag med flere haver nær hinanden, kan det være en fordel at slå sig sammen med naboerne hvis problemet er spredt i nabolaget.

Effektivt og økonomisk

På denne måde er det billigere for den enkelte haveejer, men på samme tid billigere og mere effektivt for Skadedyrsservice, da man så kan slå flere fluer ned med et smæk. Det skal dog nævnes at til trods for at behandlingen foregår over én gang, så er det stærkt anbefalet at man tegner en serviceaftale, da problemet sjældent kan løses på en gang, især hvis man bor op til skov, eng eller mark. Det er derfor billigst at tegne en serviceaftale, så man på sigt kan være helt sikker på at problemet er løst og de ubudne gæster ikke vender tilbage foreløbigt.

Disclaimer

Skriv en kommentar