Senior dating

Kender du til senior dating

Hvis ikke, har du rig mulighed for at stifte bekendtskab med dette på datingsiderne. Der er deciderede sider, der henvender sig til det modne publikum, og hvor der ikke er adgang for yngre mennesker. Der kan være en minimumsalder på typisk 40 år for at være medlem og bruger af en side, hvor konceptet er senior dating.

Tabu om dating i den modne alder.

757780_spring_in_londonDu synes måske, det er lidt tys tys, at være bruger af en dating portal, især når du er udover den første ungdom, men det er ikke tilfældet. Mange tusinde finder vej til sider, hvor de kan finde en kæreste eller nogle gode venner. Der er slet ikke den samme tabu forbundet med dette længere, som der var tidligere.

Der dates lystigt landet over. Et møde med et fremmed menneske, kan være grænseoverskridende. Derfor er det en god ide at vælge neutral grund til det første møde. På den måde forpligter du dig ikke til et langt møde, hvis du allerede fra start kan mærke, at det ikke er noget for dig. Har du først taget mod til dig er senior dating en rigtig god måde at møde andre på. Det er begrænset, hvor mange steder, der findes ude i byen, hvor netop folk i den modne alder, kan mødes.

Mange har heller ikke lyst til, at der både skal involveres alkohol og dans for at møde en potentiel kæreste. Med senior dating kan I mødes i mere rolige omgivelser, ligesom I også kan skrive sammen både før og efterfølgende. Jeres møde er ikke tilfældigt, men planlagt af jer i modsætning til de mere tilfældige møder på diverse dansesteder.

 

Det er dig, der vælger

Det er med senior dating som med andet i livet. Der er ikke noget der er givet, og et møde skal være helt uforpligtende. Det er jo en aftalt handling, som ikke kan gøres spontan, uanset hvad forventningerne måtte være. Det er en anderledes måde at møde andre på, som bliver mere og mere udbredt, blandt alle aldersgrupper. I en travl hverdag, kan det være svært at finde plads og energi til aktiviteter om aftenen, hvor man kan møde andre.

At tilmelde sig en datingside, hvor det handler om senior dating er noget helt andet. Der er det dig selv, der bestemmer farten, og hvor meget tid du vil bruge på at kommunikere med andre. Du logger blot af, når det passer dig, ligesom du kan vælge at bruge timer hver gang. Det er dig, der sætter dagsorden og selv råder over din tid. Det du ikke har nået den ene dag, fortsætter du blot med næste dag.

Hvor finder jeg en senior date ?

Der er masser af datingsider i Danmark – men kun nogle få er rettet direkte mod det modne publikum. Af de sider er den største http://www.40plus.dk/ (http://www.40pluskontakt.se/ i Sverige) – men, der findes også eks. senior-date .dk og senior-contact .dk.

Den bedst mulige profil

Når du vælger at oprette en profil på den side med senior dating, er det op til dig, hvor meget du vil gøre ud af det. Det er en stor fordel, hvis du har et billede på din profil, så andre kan se, hvordan du ser ud, eller gør opmærksom på, at billede kan sendes ved kontant. Der er ikke ret mange, der vil kontakte dig, hvis de ikke kan se dig. Det er meget omdiskuteret på datingsiderne, at folk er for forsigtige med at lægge et billede ind.

Skriv også en tekst om dig selv, og hvad du søger. En tom profil, kan ikke forvente at blive kontaktet eller få svar på egen kontakt.

 

 

Disclaimer

Skriv en kommentar