Workwear hitter massivt

Der har været nogle gennemgående trends indenfor herremode i år – og det har været farver, prints og workwear. Det er ikke kun forbeholdt kvinderne at iklæde sig vilde pastelfarver og prints, det har faktisk været en fast del af herremoden. Det er, synes jeg, ganske godt nyt, da vi får rykket vores grænser hele tiden. Den anden del af herremoden, der har været dominerende er workwear – og det skal vi kigge lidt nærmere på i denne artikel.

Dr. Denim er et af de brands, der har været i mange danske butikker i mange år efterhånden. Og en af de store årsager til dette er naturligvis, at Dr. Denim sælger – og at de formår at innovere og skabe trends. En af de ting, som Dr. Denim har taget til sig i år, er workwear.  Og hvad mener jeg så med workwear? Det vil jeg forsøge at beskrive i nedenstående afsnit.

Arbejderklassens hverdagstøj

Workwear er i ordets forstand tøj, der er blevet produceret til at kunne udføre manuelt arbejde i. Det skal altså være tøj, der kan holde til at blive beskidt, og til at blive udsat for lidt af hvert. Kendetegnet for workwear er, at det har en lang holdbarhed og er produceret af kvalitetsmaterialer. Det er med andre ord de samme ting, som vi gerne ser være kendetegnende for vores hverdagstøj.

Dr. Denim har for alvor taget denne ide til sig, og de producerer jeans og cowboyjakker, der lever op til de strenge krav, som brugere af workwear har. De har blot tilført disse ideer til herremoden, og den rå stil som typisk også kendetegner workwear er taget med over i modeverdenen.

Hele visionen bag Dr. Denims kollektioner er glæde. Glæden ved at iklæde sig et par jeans i god kvalitet – og ikke mindst glæden ved at designe og producere et par lækre jeans. Hvis du er på udkig efter et par jeans, der er produceret til at tilfredsstille en krævende målgruppe, så er Dr. Denim det sikre valg. De tilbyder kombinationen af lækkert design og kvalitet. Det er sjældent set, og derfor kan du roligt slå til.

Disclaimer

Skriv en kommentar