Bondegårdsferie

Trænger du til en pause fra den stressende hverdag? Vil du prøve noget anderledes, men stadig jordnært? I så fald burde du tage på en bondegårdsferie hos Nymarksminde i Nordjylland. På bondegårdsferier er der aktiviteter for hele familien, uanset alder. Som regel har bondegården et væld af både husdyr og gårddyr, og der vil derfor være rig mulighed for både at kæle og nusse for de dyreinteresserede. Alle husdyr på bondegården er som regel meget vant til børn, og vil derfor være afslappede i jeres samvær.

Få et indblik i gårdmandens hverdag og hjælp med at fodre dyrene samt klare de daglige opgaver på gården. For de lidt ældre børn er der på mange gårde muligheder for at ride på heste eller køre en tur i gårdmandens traktor. Der er rig mulighed for at tumle på hamloftet eller gå ture i de afslappende og smukke landskaber. Jyllands brede vifte af skove giver samtidig også mulighed for at gå en lang og idyllisk tur i det nordiske skovlandskab. Blandt de mange andre aktiviteter er der som regel fodboldmål, bordtennisborde og andre sportsrelaterede effekter på de fleste gårde. Er i en flok vandhunde kan i vælge en gård nærtliggende vandet, og komme til at kunne bade hver aften.

På de fleste bondegårdsferier er der både mulighed for selv at lave mad eller at spise sammen med gårdfamilien. Ønsker i derfor selv at kokkerere, har i rige muligheder for dette. Overnatninger på bondegårdsferier sker som regel på selve bondegården. Der er dog også mulighed for at overnatte andetsteds, og kun bruge dagen på gården. Alt efter hvad man ønsker at opleve kan man vælge forskellige gårde som feriedestination. Ønsker man en ferie med masser af dyr og liv vil det eksempelvis være ideelt at vælge en gård der avler dyr.

 

Disclaimer

Skriv en kommentar