Prøv en bondegårdsferie til sommer

Måske er sommeren lige rundt om hjørnet, og I har endnu ikke fundet ud af, hvor rejsen skal gå til? I har måske slet ikke besluttet jer for, om I overhovedet vil ud at rejse? Rigtig mange familier i dagens Danmark vælger at vende snuden mod varmere himmelstrøg, hvilket også typisk kan være en god idé, fordi den danske sommer ikke altid er noget af råbe hurra for. Der er generelt rigtig mange muligheder, hvor på man kan holde ferie, utraditionelle som mere traditionelle måder.

Noget, man måske ikke har prøvet før, men som faktisk er blevet en ret populær ting, er bondegårdsferier. Når man fx som børnefamilie lever inde i en storby, er der typisk meget larm og stress fra biler og mennesker. Forældrene farer rundt i hverdagen, skal på arbejde, skal have styr på de huslige pligter og diverse fritidsaktiviteter. Derudover skal børnene passes og køres rundt til skole, venner og lignende.

I alt denne tumult, glemmer man helt hinanden og får slet ikke tænkt på samværet internt i familien. Det bør man vægte højt, og derfor kan det, at prøve en dejlig ferie på landet til sommer, være den gode løsning på ”problemet”. Det er der flere gode grunde til, men først og fremmest oplever familien en helt anden ro og idylliskhed på en bondegård. Luften er friskere og mere ren end hvad man er vant til fra storbyen, og derudover får børnene muligheden for at se en masse bondegårdsdyr, hvilket de helt sikkert heller ikke har været vant til i derhjemme.

At tage på bondegårdsferie, er en god idé for hele familien – børnene får mulighed for at lege bondemænd og fodre og pleje de forskellige dyr, mens forældrene kan gå dejlige ture i den smukke natur, mens de nyder den friske luft. At komme lidt væk på en bondegårdsferie, vil derfor være den ultimative løsning, hvis man trænger til lidt samvær med familien.

 

 

Disclaimer

Skriv en kommentar