Bliv barnepige via jobbi.dk

Står du og mangler lidt småpenge i hverdagen? Kan du lide at være din egen chef? Har du kundskaber inden for pasning af børn? Er du ved at uddanne dig som pædagog og mangler du noget at kunne skrive på CV’et, når du en dag er færdiguddannet? Så kan du blive barnepige via jobbi.dk. Her kan du tilbyde din hjælp til forældre, som måske har brug for et pusterum i deres stressede hverdag og det her, at du kommer ind i billedet, som en sand redningsmand -eller kvinde for den pågældende børnefamilie.

På jobbi.dk kan du tilbyde din hjælp til som barnepige. På den anden side af skærmen kan diverse børnefamilier lave en efterlysning på en barnepige. På den måde har i begge mulighed for at tage den første kontakt til hinanden. Dette er med til at sikre, at den bedste match mellem barnepige og børnefamilie kan finde sted. Det betyder, at du selv er med til at vælge, hvilke familier du evt. vil arbejde for. Du bliver dermed din egen chef, som frit selv kan bestemme, hvem du vil arbejde for, hvilken løn du vil have og, hvordan dine arbejdstider skal lægge.

 

jobbi.dk tilbyder…

…nemt og enkelt at tjene lidt ekstra penge på forskellige småjobs efter interesse i hverdagen. Hvis du har brug for lidt ekstra indtægt og tilfældigvis har kundskaber inden for f.eks. rengøring, babysitning, havearbejde, lektiehjælp eller andre område efter eget valg, er jobbi.dk måske et sted for dig. Her er det muligt for dig at tilbyde din ekspertise til forskellige private personer, som har nogle småjobs, der skal løses. Det er nemt og gratis, men det er ikke det bedste af det hele. Det er nemlig, at du kan være din egen chef og selv bestemme dine arbejdstider og løn.

 

Disclaimer

Skriv en kommentar