Fly til Rønne

Det er sådan, at påskeferien nærmer sig. Den vil vi gerne udnytte til at komme lidt væk her fra Aarhus. Vi vil gerne væk i 3 eller 4 dage. Vi havde tænkt på at køre en tur til Fyn for at se nærmere på den ø. Den er smuk, og sidste års kroferie var rigtig hyggelig. Men vi har jo været der for nylig, så mon ikke vi gerne vil et andet sted hen.
I mange år har jeg gerne villet en tur til Bornholm. Solskinsøen. Klippeøen. Jeg har aldrig været der, så jeg er meget motiveret. Problemet er, at man skal bruge lang tid på at sejle dertil.

Men, der er jo som regel flere løsninger, end der er problemer: Vi køber bare nogle flybilletter til Rønne. Så lejer vi en bil og finder et godt logi. Og derfra udforsker vi så Bornholm. Hvor svært kan det være?

Jeg glæder mig allerede. Helt vildt. Jeg har fundet flybilletterne, vi har brug for, og vi skal være væk i 5 dage i alt. Jeg kan se på rejseplanen, at det tager lige knapt 3 timer for os at komme derover, og hjemturen tager lidt længere tid. Pyt med det. Vi ankommer om formiddagen, så vi har hele dagen foran os til at lære Rønne at kende.

Det bliver lækkert. Jeg glæder mig til at se et silderøgeri – og til at spise en lokalt røget sild. Det siges at være en god kulinarisk oplevelse. Jeg glæder mig også til at se Hammershus og rundkirkerne. Og så er der vist noget med, at de er godt til at lave stentøj derovre. Spændende.

Flybilletterne til Rønne er ikke så dyre, så vi kan bruge lidt flere penge på at forkæle os selv med at finde et godt logi. Det er altid rart med lidt selvforkælelse. Så hvis jeg kan finde ét med spa og den slags, så bliver det en herlig tur.

Disclaimer

Skriv en kommentar