Hvorfor webcam sex er blevet mere populært

Man ser en stigende popularitet i sex via webcam, og det er der mange grunde til. Det skyldes blandt andet indtoget af de sociale medier og menneskers øgede åbenhed overfor seksualitet.

De sociale medier som facilitator

De sociale medier er i høj grad en facilitator for webcam sex. En meget stor procentdel af jordens befolkning har en persona på de sociale medier. Der er mange millioner brugere af instagram, og alle disse brugere iscenesætter dem selv. Det varierer, i hvor høj grad denne selviscenesættelse stemmer overens med brugerens virkelighed, men ægte eller ej kan brugerne altså følge med i hinandens liv.

Mange personer bruger de sociale medier til at poste flotte billeder af sig selv. Et flot billede af en pige fra Danmark kan være tiltalende for en mand i Canada. For 20 år siden havde denne mand ingen mulighed for at kunne se et billede af denne pige, men fordi de sociale medier er blevet så store, er der hul igennem fra den ene ende af verdenen til den anden. Dette skaber grobund for kontakt og dannelsen af relationer på tværs af kontinenter igennem de sociale medier. Når man er langt væk fra hinanden og er seksuelt interesseret i hinanden, er webcam sex jo en oplagt måde at gøre noget for at få stillet sin nysgerrighed og sine lyster.

Stigende åbenhed overfor seksualitet

I løbet af de sidste årtier er seksualitet blevet meget mere dynamisk og komplekst, end hvad et før har været. Det er blevet mere og mere almindeligt at være åben overfor sex på utraditionelle måder. Frem for penetrationssex mellem en mand og en kvinde er man nu klar over, at der findes tusindvis af måder at have sex på. En af dem er webcam sex, og det bliver flere og flere anerkendende over for.

Disclaimer

Skriv en kommentar