Åbent hele døgnet for lån

De gammeldags banker har ret uvenlige åbningstider – det ved du sikkert alt om. Med de efterhånden ekstremt populære online lån af penge er det en helt anden sag! Du kan søge efter det bedste lån, ansøge hos én eller flere og få svar og udbetaling døgnet rundt, ugen rundt og året rundt.

Når behovet er at låne penge nu, betyder det faktisk meget, at du reelt kan have penge udbetalt for dit lån mindre end én time efter, du har besluttet dig for at låne penge på nettet!

Mange af lånene her på siden udbetales også hele weekenden, så selv en hurtig beslutning om at tage et lån her og nu på en lørdag eftermiddag kan imødekommes.

Er et hurtigt lån af penge dyrt?

Ja og nej

Ja, fordi du jo tager et lån nu uden at stille sikkerhed for det i fast ejendom. Det betyder, at låneformaet er nødt til at tage en lidt højere rente.

Lån penge nu og få hurtig udbetaling på bare 2 minutter

Nej, fordi du jo netop ikke har et reelt alternativ, når kravet er, at det skal være LÅN PENGE NU! Ingen banker har åbent, når du har fri, og de skal alle have svar på en hulens masse spørgsmål, før de måske eller måske ikke siger ja til at låne dig penge.

Penge er en vare ligesom alt andet, og når du tager et lån eller åbner en kassekredit, køber du reelt penge til din rådighed. Det skal der naturligvis betales en pris for.

Lav rente – eller ingen rente

Faktisk kan du finde endda meget store online lån med rente helt ned omkring de 5%, og det er ikke spor dyrere end at låne i en almindelig bank. Men – igen modsat bankerne – er det faktisk muligt med flere lån og kreditter at låne gratis nu og i dag!

Det skyldes, at flere långivere som for eksempel VIVUS, Ferratum, Simbo og Lendon tilbyder gratis lån. Du kan altså få første lån med en rente på 0% hos Smart Lån som ny kunde! Lån rentefrit i 30 dage helt op til 15.000 kr. er et tilbud, som er godt til at sige nej til

Lån nu og her og få penge med det samme

Ja, du læste rigtigt! Hvis du tager et hurtigt lån hos en af dem, og du betaler tilbage indenfor typisk 30 dage, er det første lån, de giver dig, helt uden renter! Altså: Hvis du for eksempel vil låne 5.000 kroner nu, og du betaler dem tilbage inden 30 dage, er det kun 5.000 kroner, du betaler tilbage!

Fordele ved ”Lån penge nu” hos os

  • Det er en hurtig og meget nem ansøgning
  • Kviklån, minilån, SMS-lån tilbydes tit som en løbende kredit, og så kan du helt bogstaveligt have penge til at bruge på under 1 time!
  • Det tager typisk mindre end 1 time at få svar – og mange giver omgående svar
  • Ingen blander sig i, hvad du skal låne penge til – overhovedet ikke
  • Du kan selv bestemme løbetiden mange steder, og du kan vælge en kassekredit, så du altid har penge at bruge af
  • Du underskriver online låneaftaler med NemID, så du skal ikke nogen steder hen for at få dit lån
  • Mange udbetaler lån og åbner kassekreditter hele døgnet rundt – også i weekenden!
Disclaimer

Skriv en kommentar