Hold miniferie på et bed and breakfast

Når man får børn, har man ofte ikke ret meget tid til hinanden – man har i hvert fald typisk ikke nær den samme tid sammen, som man havde, før man blev forældre.

Pludseligt drejer alt sig om børnene og det kan være lidt mærkeligt, at alt ændrer sig på denne måde. Det kan være, at man slet ikke får snakket om de store ting i livet, som man gjorde før. Man tager ikke til lige så mange koncerter og man går ikke lige så meget i byen. Og man får måske heller ikke set så meget til venner og familie, som man har været vant til tidligere. Det er dermed et helt kapitel i ens liv, som man siger farvel til.

Indimellem er det dog vigtigt lige at trække stikket fra hverdagens stress, jag og trummerum og huske at afsætte noget tid til at være sammen med hinanden igen. En mulighed kunne her være at finde et bed and breakfast-sted og holde en pause fra det hele her. Er man så heldig, at børnene har bedsteforældre i nærheden, kan de måske blive passet af dem. Så kan man selv tage afsted på en b & b tur og nyde hinandens selskab. Det kan gøre, at man rent faktisk lærer hinanden at kende igen og at det hele ikke kun handler om børnene, selv om de selvfølgelig er vigtige.

Tal med hinanden på bed and breakfast

Faktisk kan det være en ide, at man som par planlægger at hygge sig rigtigt fra starten af. Det kan man gøre ved at sige, at man f.eks. afsætter noget tid, hvor man slet ikke må tale om børnene. Man skal tale om noget andet og det er egetnlig lige meget, hvad emnet er. Det kan være meget befriende, at ikke alt skal handle om børnene – bare lige en gang i mellem.

For ved, at man også husker sig selv på, at man skal tale med hinanden, får man automatisk bedre mulighed for at holde liv i romantikken og det bliver man glad for med tiden.

Et par overnatninger på et bed and breakfast vil gøre underværker. Her skal man nemlig bare nyde, at man kan sove længe og have rigtig meget tid til sig selv og hinanden. Tag f.eks. også en god bog med og nyd, at du for en gangs skyld har tid til at læse og bruge noget tid på dig selv.

Disclaimer

Skriv en kommentar