Forsinket fly

Det ser altså ud, som om at flyselskaberne ved noget som vi, almindelige borgere ikke ved. Jeg tror nemlig, at der snart bliver åbnet for, at vi kan rejse ud af landet igen. Jeg er nemlig i de sidste par uger blevet bombarderet med sms’er og beskeder fra flyselskaber, der reklamerer for, at man kan booke virkeligt billige flybilletter hos dem.

Stille længe

Jeg har slet ikke fået beskeder fra dem i meget lang tid, og så lige pludseligt, så er de virkeligt gået i offensiven. Jeg har en fornemmelse af, at deres lobby har så stærke forbindelser, at de næsten har fået lovning på, at vi må rejse igen snart.

Berlin

Og ja, jeg har da været inde på deres sites for at se, hvad flybilletter til Berlin koster i august måned.
Jeg vil nemlig først kunne rejse i august. Jeg har allerede lovet min arbejdsgiver, at jeg ikke holder ferie i industriferien i juli. Og før juni tror jeg ikke, at det grønne lys for rejser ud kommer. Men det er helt ok for mig, at jeg ikke kan rejse i juli. Jeg tror nemlig, at der vil være kaos i alle lufthavne, når vi får det grønne lys. Alle savner jo at kunne rejse på ferie. Nogle savner at se familie og venner, som bor i andre lande.

Erstatning ved forsinket fly

Der vil komme flyforsinkelse på mange afgange, fordi folk er kommet helt ud af vanen med at møde til boarding til tiden. Så er det godt, man kan få erstatning: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/

Og måske vil det kaos ikke helt have lagt sig allerede i august. Men der vil helt sikkert være meget mere styr på håndteringen af rejseglade danskere, der ikke kan finde den gate, deres fly afgår fra, eller som ikke kan finde deres flybilletter og boardingpas på deres mobiltelefon.
Jeg må dog indrømme, at ja, jeg glæder mig også til at kunne komme afsted.

Disclaimer

Skriv en kommentar